Hogyan rendezzem el ezt a két 'terep' tárgyat?
Figyelt kérdés
Csigasügerest akarok egyenlőre a csigák tisztításra várnak de egy bazalt követ kifőztem és bele raktam, rendeztem ide oda, de valahogy nem akarja elnyerni tetszésemet, szerintetek ne rakjam bele vagy ha igen hova? Mi dobhatná fel még az összképet (tudom még elég kopár)de szívesen fogadnék pár ötlet. Itt vannak a képek:
2013. márc. 12. 20:32
21/31 Pendulum92 válasza:
Azok a dombok hamarosan el fognak tűnni, a csigasügerek szeretnek rendezkedni :D
22/31 A kérdező kommentje:
Most van benne 4kg kvarchomok ha jobban megnézem mások akváriumát szerintem még mehet ennyi bele aztán hagy rendezkedjenek a kis buldózerek:D
2013. márc. 13. 20:27
23/31 anonim válasza:
Ha valami ilyesmit szeretnél [link] akkor csak egy tubus fbs ragasztó kell meg kövek, pl bazalt, barátomnak hétfőn készítettem el egy 40cm és 20cm magas félkör alakú sarok falat egy kis tubus ragasztó elég volt,tegnap este lett beemelve az akváriumba kb 20kg lett,(nagyon erős az fbs) holnap tudok esetleg fotót küldeni nagyon egyedi dolgokat lehet csinálni.
25/31 anonim válasza:
_.-Akv-._ válasza:
Minek FBS? ._.
A köveket egymáshoz ragasztani.
26/31 YourDestiny válasza:
És miért kell a köveket egymáshoz ragasztani? Ezt nem igazán értem. Az akváriumban látom, jól fog-e mutatni. Lehet, hogy ha kint összeragasztom, másnap az akváriumba téve már nem fog tetszeni, és át akarom pakolni, rendezni a köveket. Ez egy hülyeség szerintem.
27/31 anonim válasza:
Nem az én akváriumom a gátat barátom találta ki én kiviteleztem csak egy ötlet a kérdezőnek hogy hasonlót is lehet kreálni, költségek 700ft fbs ragasztó+ 1 sör a talicska kőért. [link]
28/31 _.-Akv-._ válasza:
De... fölösleges összeragasztani :D Magától is egybemarad. Plusz ha nagyon egyben van (Tehát magától nem maradna meg úgy) akkor furcsán is fog kinézni.
29/31 Pendulum92 válasza:
Nem kell ragasztani, hanem még az aljzat alá kell az alapköveket rakni, és a többit úgy, hogy stabilan álljon az alatta lévőn.
30/31 A kérdező kommentje:
Most így állok ha minden jól megy holnap megyek még homokért addig beállítottam a dolgokat sztm nem lett olyan rossz:) 25 csigaház került bele, hát nem irigylem azokat akik a csigaházat takarítani akarják elment a délelőttöm velük.
2013. márc. 15. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!