Hogyan rendezzem el ezt a két 'terep' tárgyat?
Csigasügerest akarok egyenlőre a csigák tisztításra várnak de egy bazalt követ kifőztem és bele raktam, rendeztem ide oda, de valahogy nem akarja elnyerni tetszésemet, szerintetek ne rakjam bele vagy ha igen hova? Mi dobhatná fel még az összképet (tudom még elég kopár)de szívesen fogadnék pár ötlet. Itt vannak a képek:
Ha a #14-ben linkelt képen a nagy kő elé még beszórnád a kicsiket, nem nézne ki rosszul. (A #10-ben linkelt képen, mintha nem stimmelne a kicsi kövek iránya, read more: [link]
Lőjj le, de én kipróbálnám hogy nézne ki ez 2 feleekkora kővel és körülöttük a kisebb kövekkel. Esetleg nem feketével. Szerintem természetesebbnek hatna. És akkor a kövekre/mögé mehetne még anubias nana esetleg jávai vízipáfrány.
Ha kell még inspiráció, itt vannak a kedvenc csigasügeres akváriumaim: http://www.youtube.com/watch?v=dEQBOum2UAg
Sötét háttér megoldva vettem 130ért fekete karton lapot a csigák és a kis kő így is csak kép manipuláció, de szerintem alakulgat. :) [link]
Milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!