Pár napja észrevettem (ritkán van szem előtt), hogy a nem rég (kb.1 hónapja) vásárolt párduccsíkom testét fehér színű képződmények borítják. Nem vagyok benne biztos, hogy vásárláskor is rajta lett volna?
2013. febr. 25. 11:33
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A látott képek alapján nehéz rámondanom egyértelműen, hogy az lenne, hátha más is tapasztalt ilyent mint ami a képeimen látható és megírja. Köszönöm
2013. febr. 25. 13:37
3/8 YourDestiny válasza:
Igen, ez halpenész lesz. Gombaölő szerrel kéne kezelni, de ne az egész akváriumot, ha nem muszáj. Érdemes lenne elkülöníteni a beteg halat.
4/8 anonim válasza:
Én nem vagyok biztos a penészben, az inkább szőrszerű csomókban jelentkezik. Nem lehet, hogy túl éles az aljzat? Mert ha folyamatosan hámsérüléseket szenved, az elfertőződhet így.
5/8 Zolka99 válasza:
Murr, szerintem nem az lesz amit mondasz, nekem is élesebb aljzaton van és makk egészséges több mint fél éve.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem sem az aljzat. Viszont a halpenészre sem igazán hasonlít :S nem tudom, félrekezelni pedig nem szeretném.
2013. febr. 25. 17:22
7/8 YourDestiny válasza:
Az éles kavicstól, kőtől való sérülés nem így néz ki. Ez eláll a haltól, az nem. Volt már, hogy egy-két halam felsértette magát, és bár fehér, de nem hasonlít erre. Minden esetre én nem hagynám a többivel, amíg ki nem derül, mi ez és mi lesz. Biztos, ami biztos.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben
2013. febr. 25. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!