7 hetes terhes vagyok néha-néha nagyon ritkán fehér-sárgás vmi folyik ki belölem szaga nincs. Ez baj v ilyenkor természetes?
Figyelt kérdés
2008. márc. 16. 13:31
1/4 anonim válasza:
Szia!
En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!
2/4 anonim válasza:
Nekem is van,ugy tudom nem baj.Ha csip,fáj esetleg akkor doki!
3/4 anonim válasza:
Szia! Ez a folyás természetes és a terhesség előrehaladtával előfordulhat, hogy növekedni fog a mennyisége, használj valami jófajta tisztasági betétet! Addig amíg nem csíp, addig nincs gond, de ha igen beszélj a dokival mert az fertőzésre utalhat. Boldog babavárást 33. hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nálam a kezdetektől megvan. A dokim azt mondta, ha nem csíp, ég, viszket, akkor semmi gond. Ez természetes. ha nincs panaszod, akkor csak tisztasági betéttel tudsz ellene védekezni, főleg ha sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!