Az angol telivér fajtában előfordulhat (ha nagyon ritkán is) fehér színű szörzet?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik barátnőm azt mondta ,hogy simán igaz ?2013. jan. 7. 22:22
1/13 anonim válasza:
Szürkére gondolsz? Előfordul köztük is olyan szürke, ami gyakorlatilag fehér.
2/13 anonim válasza:
ha szürkére gondolsz, igen előfordulnak szürke színű egyedek, nem is olyan ritkán.
ha albínóra gondolsz, na olyannal még nem találkoztam angol telivérben, de biztos előfordulhat nagyon ritka esetben.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igen valami nagyon világos szürkére gondoltam még egyszer köszi.
2013. jan. 8. 07:12
4/13 anonim válasza:
A japánoknál szaladgál egy albínó telivér,futásaiban nem kiemelkedő
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Jááj, de meseszép:D Lehet, hogy nem fut jól, de szép:D Helye van a pályán:D
7/13 anonim válasza:
Szürke angol telivér természetesen létezik. Ezek szerint albínó is, bár ahogy minden fajtában, úgy angol telivérben is nagyon ritkák az albínók.
8/13 Platypus válasza:
Egy White fox nevű lóra is érdemes rákeresni.
A domináns fehér gén előfordul a telivérek között. Nagyon ritka, mivel a génváltozat megléte még nem elég, sok szerencse is kell, hogy hófehér utód szülessen. Biológigiai értelemben nem albinizmusról van szó, mivel a szemek mindig kékek vagy sötétek. Egy igazi albínónak vörös szeme van, ami lónál eddig nem fordult elő bizonyíthatóan. Ennek ellenére szeretik albínónak hívni a változatot.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2013. jan. 8. 15:55
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D :D :D :D :D
2013. jan. 8. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!