Az aranyhalam száján fekete pontok jelentek meg. Mi baja lehet? Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Köszi!2013. febr. 22. 21:29
1/18 anonim válasza:
A száján nem tudom.
Az aranyhal testén fekete foltokat okoz a túl sok ammónia, ami fehérjék (húsok, kajamaradék) rothadása és az állatok végterméke miatt gyülemlik fel, ha gyenge a szűrés.
Cserélj vizet, nemtudom.
3/18 A kérdező kommentje:
Jaj a kis vicceske! Hogy rakjanak tele krumplival te kis humorzsák. :) kérlek máshol élvezkedj, ha unatkozol :)
2013. febr. 22. 21:53
4/18 A kérdező kommentje:
Elsőnek: szerinted akkor elkülönítsem a többi halamtól? Tényleg nem tudom mit kezdjek vele... A vizet hetente cserélem 25%ot. Nem akarom az egész vizet leengedni. :/
2013. febr. 22. 21:56
5/18 anonim válasza:
Valószínűleg elkapta a halAIDS-et :S az produkál ilyen tüneteket, én már csak tudom, állatorvos vagyok
6/18 A kérdező kommentje:
Húzz már innen a francba b@szki.
2013. febr. 22. 22:02
8/18 Platypus válasza:
Az ammónián kívül még egyfajta bőrféreg képes apró fekete pontokat okozni. Ez úgy néz ki, mintha mákkal lenne megszórva. Az ammóniás égés nyomai bármilyen alakúak és méretűek lehetnek.
9/18 anonim válasza:
Előző vagyok, sajnálom a rossz diagnózist, a halAIDS kizárható, de valószínűleg ezek haldaganatok és halrákja van. A halműtét és a halkemoterápia megmentheti, csak az utóbbitól ki fognak hullani a pikkelyei :S
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!