A fekete teleszkóp szemű aranyhalam hirtelen kifakult vagyis ilyen arany színe lett az mitől van?
de ez nem vicces annyira megszerettem reggel még fekete volt most meg kifakult mire hazaértem:(
és alig akar mozogni
Hát lehet hogy kéne neki vízcsere,
de ha a másik jól van, akkor nem biztos.
A halak nem olyan rendesek. Általában olyanok, hogyha látják a másikon, hogy valami baja van, ha beteg, akkor elkezdik baxtatni, megcsipkedik és rásegítenek neki hogy meghaljon. Aztán ha meghal akkor meg elkezdik enni :/
Én nem tudom, hogyha alapból ha egésszéges a fekete, akkor is bántja e a másik, vagy akkor nem, mert én nem tartottam még aranyhalakat (semmilyen fajtát). Csak trópusi halaim vannak.
Ebben a nyári nagy melegben én nem is akarnék aranyhalat tartani, hiszen nem tudnám hűteni a vizüket, és ezeknek azért olyan 22 fok kéne legyen a hőmérséklet max, vagy annál hidegebb, de ezt én nem tudom, hogy nyáron hogy lehet egyáltalán ennyire lehűteni a vizüket. Én biztos nem tudnám.
Valóban tudni kellene az akvárium méretét. Ha 100 liter alatt van, akkor most adta fel a mérgezés és a meleg elleni harcot.
Remélem van szűrő és cseréled hetente a víz 30%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!