Kistesa kérdése:
Algaevo harcsaborbetegseg!? Nehany honapja halvany foltok jelentek meg rajta de ez mostanra megnagyobbodott. Mi lehet a problema? (hozzaertok valaszat varom! ) Kep: h t t p ://kepfeltoltes.hu/130205/895021838image_w w w. kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 18:06
11/13 anonim válasza:
Kivettem a szóközöket és nem ment, de most oké. Nem fest valami jól ez az anci ://
12/13 _.-Akv-._ válasza:
Ilyen az én ancimnak is van. De nem ennyire durván, mindig máshol jelenik meg egy kis foltban. De már majdnem 2 hónapja, ez valami ancifurcsaság :D
13/13 anonim válasza:
Van jó link! De hol a jó kép?? :P
Szóval anci. Már régóta megvan és azóta már több kis anci is született. Szóval az anci pöttyös, foltos. A hím sötétebben, a nöstény világosabban. Lényeg az hogy mikor az utódnemzés, udvarlás stb.. (halaknál ívás) van, akkor a leggyönyörűbbek. Mikor egymásra találnak a kis 32 literes akváriumomban.... VICCELTEM!!!!!!! Szóval mikor kergetőznk egy perc alatt egyformán élénk színük lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!