Egy esetleges teljes akvárium átrendezés megolható, a betelepítés után?
Már betelepítettem az akváriumot (ami 45-literes!), de szeretném teljesen átrendezni!
Kövek lecserélése, sziklák, fatörzsek behelyezése, háttérkő behelyezés (az utóbbi nem biztos a túlzsúfoltság elkerülése miatt!)!
A halakat addig tarthatom egy 10 literes vödörben (hozzáteszem ezt csak a halak számára használom!) vagy inkább nem?! Vagy van egy gömbakvárium, de látva mennyi halam van, nem jó öltet, ugye?!
De eladni és utána újakat vásárolni meg nem akarom! Mert olyan szépek és valjuk be nem olyan olcsók hogy akár hetente vegyünk újat!
(10 nepnhal, 5 harcsa, 2 anci, 5 guppi, 5 platti, 2 yellow molly, 1 betta)
Várom a válaszokat, ötleteket!
Köszönöm
A szűrő az akváriummal együtt volt egy szettben!
A haltápokat az akvarista boltban ajánlották! Ja, és igen fagyasztott kajákat is adok a halaknak!
Mennyi időm van átcsoportosítani a halállományt?
Mert látszólag jól érzi az összes magát!
Kezdő akvarista vagyok ezért követtem el ezeket a hibákat! Meg azt hogy nem rendeztem be szépen! De már nem annyira tettszik, mint annak idején!
Majd holnap küldök egy képet, hogy hogy néz ki!
Hátha van valakinek valami ötlete hogy rendezzem át szépre, de a halaknak is megfelelőre!
Köszönöm mindenkinek!
Kérdező: minden perc számít. Jelenleg az akváriumvíz nem épp nevezhető élhetőnek a halaid számára, nagy valószínűséggel mérnél ammóniát.
A halakról pedig ne akard ránézésből megállapítani, hogy milyen a kedvük, ez sokszor becsapós dolog. Minden előjel nélkül is elhullhatnak.
Az az elképzelésem, hogy:
sárgásfehér talajzat,
fatörzsek (barnás)
növények a fatörzsekre telepítve (mohafélék)
sziklák a fatörzsek közé helyezve (szürke árnyalatú)
és vmi olyan növény amivel el lehet takarni a szűrő-, és a fűtőberendezést (várok tippeket!)
Székesfehérvárról a van az összes hal! Szerintetek visszaveszik azokat akikról úgy döntök, hogy megvállok (az ő érdekükben)?? Mert máshová nem tudom őket rakni/adni!
Új akváriumra meg nem tudok beruházni jelenleg! Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!