Hogy vigyem arrébb 54l-es akváriumomat?
Én egyszer egy 45 literes akváriumot vittem úgy, hogy kb félig volt vízzel, mentem így a szobában vele vagy 5 métert, bekanyarodtam, az akvárium megbillent és az egészet beöntöttem a kanapéba. Aztán kiabáltam barátomnak és jött segíteni, hogy a vergődő halakat szedtük ki a párnák alól, meg így a pokrócról mindenhonnan. Élmény volt, komolyan.
Hát csak akkor vidd ha elbírod. Egy fiú biztos elbírná, de a lányok gyengébbek. Arra vigyázz, hogy ne billenjen meg kifelé, ahogy viszed inkább magadfelé döntsd :)
Köszi az ötleteket,ez a bútorlapos tetszik.
Fúú,hát én nem szeretném magamra önteni,de biztos nem én fogom cipelni,mert lány vagyok,ezt inkább férfira bíznám.Oda tudom tolni a szekrényt amin van,de még így emelni kell 30cm-t.A gond az,hogy a párom nem akarja arrébb rakni,mert szerinte ronda lenne ha egy akkora alapterületű szekrényen lenne mint amekkora az aksi (+10-20cm itt is ott is lenne)Szóval ez egyenlőre csak elmélet.Egyébként erre raknám,vajon elbírja??
Egyébként most ilyenen van csak fekvő állapotában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!