Milyen díszhalat tudtok ajánlan egy 40-en literes akváriumba?
Guppi
Neonhal!
Molly!
Xifo!
Platty!
vagy vannak harci halak is!
neonhal,aranyhal,páncélos harcsa vagy ancik,plattik,azok nagyon aranyosak és szépek,vagy xifó...ezeket nehogy megvedd mindet:P van választék:)milyen halakat szeretnél?
Ne legyen nagyon sok,h legyen elég helyük.
amik nekem vannak:
Neonhal
Fekete Neonhal
Izzófényű pontylazac
Black Molly
Platti
Papagáj Platti
Dániók: Vörös/rózsaszin
Leopárd
Zebra
Amoniery
---
Ezek vannak 75 literesben és szerintem mindegyik szép, egyedi, különleges. De, ugye mindenkinek más tetszik. Ha érdekel valamelyik nézz utána, vagy irj ide.
10:23, 40 literbe aranyhalat?! Jó, hogy nem mindjárt pontyot!
Aranyhalnak minimum 150 liter kell! [link]
Mollyból, xifóból csak keveset, maximum 1-1 párt, mert nagyra nőnek (8-10cm).
Egy csapat páncélosharcsa és egy anci.
Feljebbre guppik, neonhalak, razbórák. Leginkább vagy kapcsolattal...
Az endler guppi hímek 40 literre ideálisak.
Ezek mind olcsó és könnyen tartható halak.
Ez most kicsit off lesz, de az előző válaszhoz kapcsolódik:
A guppik tényleg megfelelőek ebbe az akváriumba, de az nem olyan biztos, hogy el lehet adni a szaporulatot. Legalábbis mikor legutóbb vittem be halat boltba, mert nem tudtam már velük mit kezdeni, annyi volt, nemhogy megvenni nem akarták, hanem nekem kellett megköszönni, hogy ingyen otthagyhattam őket.
Hogy ha már ott tartasz, hogy szaporodnak a halak, érdemes saját magad meghirdetned különböző akvarisztikai oldalakon, fórumokon. Pár Ft-ot kapsz értük, amin vehetsz a többinek halkaját, vagy még jobb megoldás szerintem, ha el tudod őket cserélni más halra, növényre, halkajára, stb-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!