54L akváriumban 1 xifo,2 vitorláshal,2 gurami,2 tetra,1 algaevő sok?
Az baj, mert ezek a halak nem élnek néhány hétnél tovább ebben az akváriumban. Ha nincs szerencséjük, esetleg néhány hónapig is elszenvednek.
Egy ilyen párosításhoz 300 literes akvárium kellene, tehát nem egy kicsit rosszak nálad a feltételek, hanem egyenes borzalmasak, állatkínzásnak minősülnek.
www.akvarista.hu - a megfelelő rovatban pénzért vagy ingyen elvihetőként meg tudod őket hirdetni. Gondolom van a közeletekben egy város, ahova el tudod vinni valamikor.
Az expresszen is árulnak halakat:
Én értelek titeket , de nem én választottam , ismerősömtől vettem így át . Ismerősnél voltak kb . fél évet , mert nállam most vannak kb . 4 hónapja .
Érdeklődtem már , nem veszi be itt nállunk az állatkereskedés . :(
hosszú évek kihagyása után újra kezdő vagyok, de annyi biztos, hogy ennyi hal oda rendkívül sok, sőt sajnálatos elképzelnem is, milyen lehet nekik ott.
Képzeld el, elmész egy strandra, van egy 2x2 méteres medence, amiben 8-an fürödtök, amiből kapásból 5-en olyan dagadtak, hogy kinyomják a medencéből a vizet...na szegény halaid valahogy így érezhetik magukat az akváriumodban.
Viszont én sem vagyok olyannyira nyugodt, igaz sokat dolgozom a megfelelő körülmények kialakításán, ugyanis nekem csak 48 literes az akváriumom, de viszont csak két törpe gurámit tervezek bele, jó dús növényzettel, úszó növényekkel is egyaránt, plusz 1-2 vasfa, fekete talajjal.
Vagy valakinek van ellenvetése a terveimmel szemben?
Válaszokat szívesen várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!