Mit csináljak hogy kicsit aktívabbak legyenek a halaim?
Figyelt kérdés
Egész nap az akvárium alján lubickolnak néha- néha feljönnek de ennyi.Minden jó minden működik.Az etetésnél még lenne egy problémám amit nem tudom nagy gond-e hogy nem esznek mindig csak amikor épp "kedvük"van.Nem tudom hogy az beleszámít-e hogy közbe meghalt két vitorlás halam.Előre is köszönöm a válaszokat!:)2013. jan. 7. 18:42
1/14 _.-Akv-._ válasza:
Hány literes az akvárium, milyen szűréssel, milyen halakkal?
2/14 A kérdező kommentje:
20l-es,2 neon,3 aranyhal,1tisztitóhal és nem tudom hogy mondják ezt az akvarisztikában de motoros szűrővel megy lámpa is van bent.
2013. jan. 7. 18:53
3/14 anonim válasza:
hát ez nagyon rossz. ekkora akváriumba ezeket a halakat nem tarthatod. túl kicsi nekik. meg eleve nagyon halakat se tarthatsz ekkorába. Max egy két nano halat. de őket se nagyon. garnéláknak jó ez az akvárium, de másra nem.
4/14 anonim válasza:
20l ezekhez a halakhoz nevetségesen kevés, főleg az aranyhalaknak.
5/14 anonim válasza:
3 aranyhalat minimum 200 literes akváriumban kellene tartanod! A neonokból pedig legalább 6 darabot egy minimum 70 literesben! Nem csoda, hogy a vitorláshalaid meghaltak, nekik a 150 liter a legkisebb, amiben tarthatók. Mielőtt ilyesmibe fogsz talán egy kicsit olvass utána előtte! Legjobb lesz ha elajándékozod a halaidat, ha pedig nagyon ragaszkodsz az akváriumhoz tarts inkább garnélákat.
6/14 bamboochatheone válasza:
Volt két vitorlásod is? Szerencsétlen halak. Milyen szűrőd van?
7/14 anonim válasza:
Úr isten ...... szegény halak!Ebből az akváriumból sürgősen ajándékozd el a halaid!
8/14 anonim válasza:
Miért nem lehet felkészülni az akvarisztikára?????
9/14 A kérdező kommentje:
1 aranyhalat és a 2neont a vitorlás halak után vettem..a halasboltba azt mondták minden halnak 1 liter...de azért köszönöm meglátom még hogy mit tegyek..
2013. jan. 7. 19:36
10/14 A kérdező kommentje:
de amúgy egyáltalán nem nagyok sőt...még az aranyhalak is kissebbek..
2013. jan. 7. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!