Létezik olyan, hogy édesvízi csikóhal?
Figyelt kérdés
Olyanról tudok, hogy tűhal. Az is hasonlít rá. Akváriumban szeretném tartani :)2013. jan. 6. 17:02
61/118 A kérdező kommentje:
Konkrét bajom nincsen, csak annyi, hogy drágább lenne a házhoz szállítás, mint a szűrő :D
2013. jan. 6. 18:04
62/118 anonim válasza:
itt pl vannak powerhead fejek. hozzá már csak akváriumi szivacs kell és kész is. vmi erősebb 800l/h féle powerhead kellene.
amúgy akv...nem veszed észre, hogy nem áll úgy anyagilag, hogy megvegye a kellő technikát? azért javasolok neki alternatív megoldást...
63/118 anonim válasza:
és így ha alternatív olcsóbb cuccot rendel, beleférne neki a szállítási költség :)
64/118 _.-Akv-._ válasza:
Fú eszembejutott mi a neked való:
Ebből a legnagyobb.
Ez mechanikai és bio szűrést is ad, cask tisztításkor alá kell tenni valamit, hogy a mechanikai koszok ne essenek ki belőle.
65/118 anonim válasza:
ugyanezt mondom én is ha még nem tűnt volna fel :D
66/118 A kérdező kommentje:
2013. jan. 6. 18:07
67/118 _.-Akv-._ válasza:
De mikor írni kezdtem te még nem írtad. Engem itt mindig megelőznek xD
68/118 _.-Akv-._ válasza:
De nem kell erre ház, csak ráhúzod a szivacsot, és a szívóhatás miatt nem esnek ki belőle a koszok.
És ezek szivaccsal együtt vannak.
69/118 A kérdező kommentje:
Ezekkel már így nem is kellene semmit sem csinálnom? [link]
Ezek komplettek? Bocsi tényleg nem értek hozzá :/
2013. jan. 6. 18:10
70/118 anonim válasza:
nem. ezeket a fejeket csak akváriumi kékszivacsra lehet rátenni vagy felhasználni külső szűrő építésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!