Létezik olyan, hogy édesvízi csikóhal?
De ha a legfontosabb dologra, a szűrőre 5000-ed van akkor szerintem a legjobb megoldás kisebb akvárium lenne.
Nem bántásból mondom!
Megvan!
[link] + kb.: 1000-1500 ftért egy szivacs.
Ez így 6500. 1500 forint nem fér bele? Bár 6500-ból meg vehetnéd az atman biofiltert is úgyhogy ugyanott tartunk.... :/
igen...én se értem mit akarsz 120 literrel ha a szűrést se tudod biztosítani nekik...
tényleg nem bántásból de akinek az 1500 forintos posta sok, az ne akarjon ekkora akváriumot...egy külső szűrő lenne a legjobb ami használtan 15k úgy kb...a világítás lesz rá alsó hangon 20k...teljesen új aljzat kell...nekem a 112 literesem bőven 100k fölött volt...és nem mondhatod, hogy azért mert biztos sok pénzem van mert kvára nincs...anyum munkanélküli, apum ugyan kamionozik de van egy szép nagy lakáshitelünk is fő a tuti és én egyetemre járok...
nem hörcsög szintű költségekkel jár az akvarisztika (tudom, mert hörcsögöm is van)...az eleje a legdrágább. utána már olcsóbb jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!