Milyen állatot vegyek a 100*50*40 es terráriumomba?
van a fent emlìtett terràriumom. elõtte görögteknös volt benne, de meghalt, kipucoltam, s màr lassan egy éve anya bele pakol, szeretnék valamilyen ùjabb fajt,(ràk, vmi kis szõrös cukisàg, pók stb.) voltak halaim, pintyeim is màr megpróbàlni
1.) ne legyen kìgyó, és semmilyen gyìkszerû (anyu nem engedi)
2.) ki lehessen venni, kézben tartani
3.) ne legyen az àtlag àr tobb mint 15000 Ft
4.) annyira ne legyen bonyolult a tartasa
valami ötlet?
3.) ne legyen az àtlag àr tobb mint 15000 Ft
Ez most miért kellett? Vegyél bele törzskönyves kutyát akkor.
halaim kis akvàriumban voltak, es ahhoz vannak felszereléseim, nem ekkora terràriumhoz.
az àrat meg azért ìrtam, mert nem akarok olyan hù de sokat költeni magàra az àllatra, mert àllatkereskedésben dràgàn adjàk, s hamar kimúlnak
mór teknőst én is azt fogok
12.000ért láttam de azt tenyésztőtől az a baj h terrarisztikus szaküzletben nem írják ki az árát hanem h ott lehet kapni...
Esetleg hörcsögöt? Nem bonyolult a tartása, az egyik legolcsóbban tartható kisállat, és ki is tudod venni kézbe.
Azért az érdekes, hogy anyud a kígyót nem engedi, de a pókot igen. Azt ugyanis te felsoroltad. :D
Lehetne még 3-4 db gőtét is tartani. Nekik nem kell teletölteni vízzel, egy kis rész szárazföld is kell.
Anyukád aztán jól megszabta neked.
Tegyél bele 1 patkányt, ki lehet venni ugyanúgy mint a hörit.
Vagy karmosbékát, azt nem lehet kivenni, viszont nem jön ki a vízből.
A kubai kékrák is jó, de azt sem fogod kivenni, max hálóval, különben az ollójával elkezd hadonászni neked.
hable, a patkányt nem társasan kell tartani?
Törpe narancsrák (CPO)? Ők kicsik, nemigen fognak megcsípni, és szépek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!