Vegyek a sziámi harcoshalam mellé társat?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 19:33
1/19 bamboochatheone válasza:
Mekkora akvárium, milyen szűrő, milyen halakra gondoltál?
2/19 A kérdező kommentje:
30 literes, belső szűrős és neon halakra gondoltam
2012. dec. 10. 19:46
3/19 bamboochatheone válasza:
Nem, semmiképpen sem. Neonhalak 80 centiméteres hossz szükséges. Ilyen mérető akváriumba maximum még két almacsigát rakhatsz.
4/19 anonim válasza:
Azert harcos hal mert megeszik mindent... De allatkereskedonel is rakerdezhetsz....
5/19 anonim válasza:
Ne!
30 literben semmilyen más hallal nem társítható.
6/19 anonim válasza:
4 neon halat betehetsz siman meg 6 ot is!!!es kell is valami hal melle mert bedepizik az unalomtol.. Sokkal jobban fog uszkálni. Am menj be halashoz es kerdezd meg h mien halakat ajánl de am nem fogja megenni oket nekem is vannak melette mas fajta halak:)
7/19 bamboochatheone válasza:
Utolsó: tudod te mekkora akvárium kell egy normális neonhalrajnak? Legalább 8 darabot kell tartani és ehhez minimum 80 centis úszástér kell mert a neonhalak imádnak nagyokat úszni. A betták amúgy is területvédő halak és kis helyen sokkal agresszívebbek mint egy szelíd kis guppicsoport. Ilyen méretben sajnos ez van, el kell dönteni hogy szép de unalmas halat akarsz vagy kevésbé érdekes kinézetű kishalakat akik egész nap csak fickándoznak.
8/19 anonim válasza:
Igen? van egy 120 literek aksim meg egy 15 literes! 4 hónapig a 15 literesbe volt egy bettám 3 xifom 3 blackmolym 2 algaevő 2 páncélos harcsám ;) és csak megsugom h nagyon jól elvoltak és semmi bajuk nem volt!:) ez a ti megrogzotségetek h ne tegyenek bele halat mert ez meg az-.-" épp ez az h egy hal egyedül megdöglik!!! nem tudom nektek mien lenne egyedül leélni az életetek-.-":D neketek tuti jó! ÉS TUTIRA NEM VOLT TÖMEGNYOMOR A 15L AKSIBA ;)
9/19 anonim válasza:
amugy elég rossz helyen kérdezel ien dolgokrol ink menj be egy halashoz ott kérdezd meg ott szakemberekkel beszélsz nem olyanokkal akik annak tartják magukat!:D
10/19 bamboochatheone válasza:
Egy halasboltban mindent találsz általában az eladótól kezdve a kiszedemazösszespénzedet értékesítőig kivéve egy szakembert aki tényleg tudja hogy neonhal=80 centis úszótér+legalább 8-10 fős raj. Szerintem nem sokat olvastál te az akvarisztikáról.
És mert semmi baja nem látszott a halaknak attól még kaphattak mérgezést ami szinte biztos mert 15 liter kb 6 red cherry garnélának elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!