Vegyek a sziámi harcoshalam mellé társat?
23:21!
Ezzel bűncselekményt követsz el.
Ezért 50.000 ft-os pénzbüntetéstől 2 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy büntethető.
Szóval ne nagyon terjeszd az állatkínzós történeteidet, mert ip cím alapján beazonosítható vagy!!!
Sziasztok! Mindenki figyelmébe ajánlom h 2,5L vízhez 0-5cm hal megy. Leírom nektek a táplázatot mert látom sokan nem vagytok tisztába vele!
2,5L:0-5cm
5L:5-10cm
10L:10-15cm
Az a hit h egy 30L aksiba nem lehet betenni csak 1 betát ez tévhit! Ugyanis attól h területvédő halak az nem azt jelenti h megtámad minden halat!!! Igen is kell mellé hal mert megbetegedhet magányosan! A beta mellé csak hím betát TILOS tenni! 200L aksiba lehet tartani 2 hím betát ezt is közlöm! mert van h meg tűrik egymást mivel 50-100L területet védenek és kialakitják saját területüket! De ezt a modszert nem ajánlom senkinek mert nem garantált h nem birkoznak egyet és nem sérülnek meg! Szoval a sok zöld fülű figyelmébe ajánlanám h olvasgassanak még vegyenek egy könyvet és ott nem hülyeségeket olvasnak hanem a tényt! Az h itt olvastok sok badarságot írnak fel más kezdő akvaristák és ez sokakban egy hibás megrögzödséget álitanak elő!!!
Akkor kövesd csak az aranyszabályodat hogy egy 15 centis halat, legyen az egy vöröstorkú sügér, 10 literes akváriumba teszel. Csak gratulálni tudok hogy ennyi mindent tudsz már, egy igazi halkereskedő lehetne belőled.:)
Van egy mondás: okos enged, szamár szenved. Én szívesen engedek neked hisz nem az én halaimat sanyargatod hanem a sajátodat.
Vedd már észre magad, hogy saját magad égeted az agyhalott baromságaiddal.
Azt nem tudom, hogy az ilyen kártékony provokátorokat miért nem b.asszák ki innen, mint macskát szarni.
Színvonal rontáson kívül mást nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!