Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit csinaljak hogy ne algasodj...

Ilyes levente54 kérdése:

Mit csinaljak hogy ne algasodjon az akvariumom? Nem szeretnek alganyalot tartani . Esetleg valami mas esely meg van e? :D

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is az amano garnélát akartam javasolni, de az algásodásnak oka van, és a legjobb lenne azt megszüntetni, vagy legalábbis megpróbálni megszüntetni.

Fotót nem tudsz mutatni az algáról?

2012. dec. 27. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:
3. valaszolo nincs sarokban . Az ablaktol kb, ket meterre van .csak reggelente eri a napfeny olyan 10 es 12 ora kozott.
2012. dec. 28. 15:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Az alga szine zold a novenyek levelein , a barna pedig az akvarium falan . Van meg egy erdekes alga is a novenyek levelein jelent meg ugy nez ki mint egy virag es barna . Mint egy virag ugy nezki :)))
2012. dec. 28. 15:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Garnellat azt nem hinnem hogy betudnam szerezni mert a varos ahol lakok ott nem tul nagy a valasztek es nem hinnem hogy ok is betudnak szerezni. Egyszer szerettem volna tope szivoharcsat vasarolni naluk de azt sem tudtak beszerezni. Azr pedig pontosan az alga irtasaert szerettem volna .Ugy olvastam nem is no tul nagyra es hasznos is .:)
2012. dec. 28. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:

A törpe szívóharcsa se eszi meg az összes algát. Nem minden fajtát szeret.

Esetleg adj fel hirdetést az akvarista.hu-n, hogy a lakóhelyed közelében keresel garnélát. Hátha van valakinek felesleges szaporulat.

2012. dec. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!