Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ma kaptam egy bettát, de...

Ma kaptam egy bettát, de nincs akváriumom.5literes üvegben túléli 3 napig?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy bettát, de nincs itthon akváriumom, és az ismeröseimnek sincs. 3 napig elél egy 5literes üvegbe? Mert a legközelebb lévő állatbolt 40 km kb.. És, csak 3nap múlva tudnék eljutni oda. Túlélheti? Szűrő nélkül van esélye? Mit csináljak?

2012. dec. 16. 17:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínű túléli... Kajád van??
2012. dec. 16. 17:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Túléli,kaja nélkül jó párnapig megvan.
2012. dec. 16. 17:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Kajám sincs hozzá itthon,mert kaptam. De holnap benézek a boltba hogy van-e.. De ha veszek akváriumot akkor nem kell vele várni 2 hetet? Amíg beáll ?
2012. dec. 16. 17:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ennek már mindegy, jobb mintha egy befőttesben lenne... vegyél anitiklórt. És az aki ne legyen 30 liternél kissebb...
2012. dec. 16. 17:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Igénytelenek a betták, valószínű túléli mire beáll a víz, addig valószínű szenvedni fog, de utána egészséges életet élhet.
2012. dec. 16. 18:02
 6/15 anonim válasza:

tanyán laksz? xD

Amúgy etetheted almával..nem valami nagyon szereti de hát megeszi..kijönnek a színei stb.

Az almát vágd nagyon apró darabokra,(ami befér a szájjába).

2012. dec. 16. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Elárulom, hogy aki a mai világban tanyán él, az jobban él mint a városiak nagyrésze :) A tanyáról biztos, egy sáros mocskos szaros helyre gondolsz, de ha aztmondom, hogy farm, akkor egy amerikai csoda jut eszedbe, pedig a kettő ugyanaz ....
2012. dec. 16. 19:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Honnan vegyek antiklórt? :D... De nem lenne állatkinzás őt kb. 18 napig abban az üvegben tartani? Hamarabb nem lehet belerakni majd az akváriumba?
2012. dec. 17. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Pont ezt írtuk, hogy tedd bele majd. Antiklort akármelyik díszállat kereskedésben ahol foglalkoznak halakkal.
2012. dec. 17. 16:28
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát, de ez az, hogy 2 nap mulva tudok oda eljutni... Amúgy, az mire jó?
2012. dec. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!