Ma kaptam egy bettát, de nincs akváriumom.5literes üvegben túléli 3 napig?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy bettát, de nincs itthon akváriumom, és az ismeröseimnek sincs. 3 napig elél egy 5literes üvegbe? Mert a legközelebb lévő állatbolt 40 km kb.. És, csak 3nap múlva tudnék eljutni oda. Túlélheti? Szűrő nélkül van esélye? Mit csináljak?2012. dec. 16. 17:22
11/15 anonim válasza:
Gyorsabban semlegesíti a klórt mintha hagynád állni a vizet...
Igazból rakhatsz állni vizet valamilyen edényekbe, hogy a klór elpárologjon, mire hozod az akváriumot, és tölthesd is bele azt teheted bele a bettát.
12/15 A kérdező kommentje:
De be kell álni a biológiai rendszernek nem?
2012. dec. 17. 17:14
13/15 anonim válasza:
Tedd bele! Mire beáll a víz az akváriumban addigra úgyis megdöglik ammónia mérgezésben a bettád. Úgy meg lehet túléli, elég szívósak.
14/15 izomszörp válasza:
Túléli, de minél előbb szerezd be az akváriumot,és ami kell hozzá! Szűrő, vízmelegítő,rendes kaja...! Sokan mondják hogy igénytelen hal, de szerintem nem az! Nekem is Bettáim vannak és igen is érzékeny mint más hal! Szívós hal az tény,de 27-28 fokos víz kel neki, és a szoba se legyen hideg,mert labirint kopoltyús és a levegő egy részét a kinti levegőből veszi!!Kaja szempontjából Sera vagy Tetra bettagranulátumot nagyon szeretik!
15/15 anonim válasza:
Egy már nem aktuális kérdésre minek válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!