Tetszenek az akváriumaim?
vettem 2 fénycsövet, szal fogok dobni egy nagyot a világításon a napokban
itt a második:
Őszintén szólva:nem
Sem a halak sem a növények nem megfelelő méretűek(túl nagyok)
Az első akváriumodban:
kevés az aljzat,rossz a elrendezés, mocskos (kicsi bele a szűrő) Gondolom 54 literes gyári szett.
A második, nulla. sem aljzat, sem értelmes növény csak egy kis jávai beledobálva. túl sok benne hal. gondolom nem haladja meg a 30 litert.
Csak példának okáért itt az enyém (nem dicsekedésből): [link]
a kép szar, de kivehető miről beszélek.
nyudodtan pontozz le,nem érdekell
A második gondolom szaporító/ivadéknevelő akvárium. Nem szép, de az ilyentől az ember nem is várja el.
Az első sem tetszik. Arányaiban hatalmas a szűrő és a fűtő az akváriumhoz, vagy inkább az akvárium kicsi hozzájuk. Ennek ellenére a talaj rettentően elkoszolódott, porszívózni kéne. Az Echinodorus is aránytalanul nagy növény ekkora helyre, összenyomja az akváriumot, elveszi a kiúszóteret a halaktól. Nem is tűnik egészséges növénynek.
az aksi nem mocskos csak a sárga világítás adja azt az illúziót, mára már ki is cseréltem. A mocskos talajét pedig a fekete kövecskék a fehérek között
A nagy echinodorust is elrendezgettem, alrébb toltam, lemetszettem a csúnyább leveleit
Frissített képet kérhetünk? (Ha már kiemelted a kérdésed.)
Próbáld ki, hogy egy mezei fekete fotókartont odacelluxozol az akváriumodra háttér gyanánt: elrejti a kábeleket, kiemeli a halak és a növények színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!