Nektek tetszenek a diszkoszok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 12:31
1/13 anonim válasza:
Hát nekem, mint feketevizes fanatikusnak igen , bár ennek semmi jelentősége, mert ha 3 életem lenne se tudnám megengedni magamnak a tartásukat.
2/13 A kérdező kommentje:
Én is csak boltban nézegettem őket, de eddig úgy rájuk se néztem. Tegnap meg valahogy elkezdtek tetszeni, de csak a barack színűek.
2012. ápr. 24. 12:37
3/13 anonim válasza:
nekem is bejönnek,csak nekem kicsit máshogy...
4/13 anonim válasza:
Pedig sok más szép is van, kékbe, sárgába, mindig vannak újak. Ha annyi pénzem lenne, én biztos nem afrikai sügereket tartanék, hanem diszkoszokat, meg nagy l-es harcsákat.
5/13 Dergo97 válasza:
Nálam a kékek jönnek be! :)
Amióta csak elkezdtem akváriumozni,azóta érdeklődöm irántuk!
6/13 anonim válasza:
Igen, nekem tetszenek. Nagyon szép halak, bár őket is csak úgy tartanám, hogy van még mellettük pár aksi.
7/13 YourDestiny válasza:
Ízlések és pofonok. Szerintem az egyik legrondább akváriumi díszhal. Semmi hal alakja. Tudom, hogy sokak szerint éppen ezért különleges, de nekem valahogy nem jön be egy túlméretezett, színezett 200 forintos.
8/13 A kérdező kommentje:
A pink milyen hülyén néz ki. Ez nem festett? :)
2012. ápr. 25. 08:08
9/13 YourDestiny válasza:
Ha Albino varieties, akkor nagy valószínűséggel az. Nézd meg a szemét, piros, mint az albínó színváltozatoknak. Szerintem tuti kitetoválták. Bár az az igazság, hogy én még albínó diszkoszról se hallottam.
10/13 YourDestiny válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!