Mit gondoltok erről az aquaterráriumról?
2012. dec. 16. 18:49
11/23 YourDestiny válasza:
Anaerob már anaerob, ám ha észrevetted, fentebb azt írtad, hogy a nitrifikáció aerob környezetben történik, ami ugye egyenlő az oxigéndús környezettel. A szűrőközegben aztán marhára oxigéndús a környezet, meg marhára az is lehet, ha azok a bacik szén-autotrófok. Akkor ki is írt baromságokat? Vita lezárva.
12/23 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni de azért ne felejtsétek hogy teknősröl beszélünk és nem diszhalakról:-D....
13/23 anonim válasza:
# 11
TE beszélsz baromságokat.
Igen, a NITRIFIKÁCIÓ aerob környezetben megy vége. Míg a DENITRIFIKÁCIÓ anaerobban!
Lehet nem vagy tisztában a nitrfikiáció és denitrifikáció fogalmával.
14/23 YourDestiny válasza:
Ember, használd már a google-t, könyörgöm! Egy szinttel tovább kéne lépni az alap biológiától, mert ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy te elképzeled. Szóval írd már be a keresőbe, hogy akvarisztika, nitrifikáció... vagy segítség kell hozzá?
15/23 anonim válasza:
Ember, én nap mint nap ÉPÍTEK ilyen szűrőket, meg ne magyarázd már nekem, hogy nem működnek.
jesszus...
16/23 YourDestiny válasza:
Sok eladó dolgozik akvarisztikában is, mégsem konyítanak a hobbihoz sz@rt se. Szerintem a témából elég lesz ennyi.
17/23 YourDestiny válasza:
Meg szűrőt építeni egy dolog. Egyébként tisztában vagy azzal, mit takar a fakultatív anaerob életmód? Itt ne a 8. osztályban tanult biológiát vedd már alapul légyszíves. Szűrőt épít, de nem tudja mi folyik bene, besz@rok...
18/23 YourDestiny válasza:
Értem én, hogy te tisztában vagy azzal, hogy a nitrifikáció egyenlő az anaerob környezettel. Viszont nem vagy tisztában a baktériumok életmódjával, így ne a normál körülményekre alapozz. Felesleges erről vitázni.
19/23 YourDestiny válasza:
az első sorban *egyenlő az aerob környezettel
20/23 YourDestiny válasza:
Mármint a baktériumokkal kapcsolatban a szűrőben működő konkrét fajokat értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!