Egy 180 (100*40*40) literes dél amerikai jellegű aksiba a következők vanak: Mit gondoltok?
-5db kolumbiai lazac
-5db vitorláshal
-10db neonhal
-8db xifo
-2db blackmolly
-1pár anci
-1db pleco
-5 hím és 6 nőstény guppi
-1vitorlásfogasponty
-6db platty
-5db kékpajzsos páncélos
-2kuli-kuli
De ez még mindig annyira kevésnek tűnik mehet még bele 2 betta hím? Esetleg még több hal ezekből a fajtákból?platti, neon,molly?
58 hal. Jézusom. Ez valami rettenet! Ez nem Dél-Amerikai jellegű hanem saláta jellegű...Mindenből egy kicsit.
Milyen szűrőd van, hőfok, vízcserék gyakorisága?
Vagy nem 180 literes, vagy nem 100*40*40-es!
Ez szerintem csak 160 liter!
Van benne 2 nagy meg egy automata vízmelegítő, heti 3 vödör.
Amúgy meg 20 liter semmi :D
Nah akkor mehet bele még vagy nem még olyan üresnek tűnik ://
Öreg, te nagyon el vagy tévedve. A következő a helyzet. Te sem a társíthatósággal, sem a világ régióival nem vagy tisztában. Onnantól nem dél-amerikai az akváriumod, hogy xifókat, mollikat, plattikat és guppikat tettél bele. Ezek Mexikóban és akörül élnek, aminek tudtommal csak a földhíd a köze Dél-Amerikához. A kuli-kulival, vagyis a párduccsíkkal megint tévedtél egy pár ezer kilométert, hiszen ők Indonéziában és Dél-Ázsiában honosak. A Betta szintén. Tudhatnád, hogy az ő neve magyarul sziámi harcoshal és szerintem Sziám, vagyis Thaiföld pár centivel arrébb van, mint Amerika.
Az nem tudom, hogyan fogalmazódott meg benned, hogy 2 Betta, ráadásul hímet összetegyél. Valóságos legendák keringenek a Bettákról. A nőstényt is alig tűri meg, a hímmel addig verik egymást, amíg az egyikük el nem pusztul (ennek a végkimenetele mindkét állat halála szokott lenni). Én a következőt tenném az akváriumoddal. Először is eladnám az összes xifót, mollyt, fogaspontyot, guppit, plattit és kuli-kulit (csakhogy maradjunk a Dél-Amerikánál, habár úgy variálod, ahogy akarod). Vennék még néhány kolumbiai lazacot, mondjuk még 5-öt és még 5 neont is. Szintén 5 páncélosharcsa még belefér. Ennyi. De még ez is sok. Csak a csapathalak igényeit néztem. De ez még belefér.
Ez így nagyon durván túl van telepítve.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!