Milyen "lakókat" javasoltok az akváriumba?
Még csak most fogom beüzemelni, de már ki kellene találnom, hogy milyen halakat/garnikat tegyek bele pár hét múlva.
60 literes, tetratec ex700 szűrő, remélhetőleg sok növénnyel.
Eredetileg garnikat akartam, és néhány nanohalat terveztem bele, de félek, hogy a garnik nagyon elszaporodnának :S
Milyen halakat tudnék még tartani benne?
A törperazbórákból csak egyfajta "színűt" lehet csapatban tartani? Úgy értem írják, hogy 40 literre 6 hal. Akkor én 60 literben tarthatok pl 2-3 példányt ezekből?
Galaxy razbóra
Boraras brigittae
Kéksávos törperazbóra
Vagy azáltal, hogy más fajták, már nem fognak egy csapatot alkotni?
Illetve még 3-4 törpe szívóharcsát tennék be + valamilyen garnélát. (crystal red, vagy yellow fire?)
A brigitte-t azt felejtsd el mert az nagyon érzékeny, lágy víz kell neki
A Danio erythromicron + Galaxy Razbóra + Amanda lazac úgy ahogy összeáll egy rajba.
A Boraras Urophthalmoides az különcködik.
Nem Hable vagyok és nem is kötözködni akarok, de állítólag a Danio erythromicron és a Galaxy Razbóra (Danio margaritatus)állnak olyan közel rendszertanilag egymáshoz, hogy képesek összeívni, én nem tartanám őket együtt. [link]
Nekem egy csapat galaxy-m van, ha nem bánod, hogy talajcirkálók, önmagukban is nagyon mókásak: a fiúk vagy egymással kötekednek vagy a lányoknak teszik a szépet (tényleg nem egy atomfizika szaporítani őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!