Haaat kérdése:
Nano 10-20 literes akváriumba milyen állatkákat javasoltok összeereszteni, ha megoldott a levegőztetés és a szűrés is?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Milyen állatkák nem bántják egymást?
Ilyen pici helyen valami ökoszisztémát ki lehet alak0tani hogy az egyik zabál, a másik takar0t..vagy valami ilyesmire gondoltam.
Rákokat pl garnélát be lehet tenni a nano halak mellé?
És itt Pesten hol lehet kapni élő garnélát, és nano halakat? :)
2012. nov. 2. 20:18
1/18 anonim válasza:
Halat tuti nem, csakis gerinctelenek jöhetnek szóba!
Garnéla, vagy csiga.
Ezekből olyanokat kell választanod, amik akváriumi körülmények között nem szaporodnak, mert egy ilyen kis rendszer nem bír el szaporulatot.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi srácok :)
2012. nov. 2. 21:03
4/18 YourDestiny válasza:
Nano halat ne tegyél ekkora helyre. Garnélákat gond nélkül.
5/18 A kérdező kommentje:
Mekkora a legkisebb hely amiben a garnéla még jólérzi magát?
2012. nov. 2. 21:58
6/18 YourDestiny válasza:
Az igazi olyan 20 literes lenne, de legalább 10 literes azért legyen. Annyi, hogy többet kell foglalkozni a vízzel. Ám az se mindegy, hogy milyen garnélát szeretnél tartani.
7/18 A kérdező kommentje:
Red Cherry- t. Vagy milyet kene? :)
2012. nov. 3. 11:22
9/18 Zolka99 válasza:
Ja, Red Cherry jó nekem is az van 20 literesbe és sok helyen is árulják.
10/18 A kérdező kommentje:
No közben osztottam szoroztam, 15-20l elfér. :)
Holnap veszek a Camponában valamit...lehet rákokat nem ott, mert a Vaterán láttam rákokat 100asért.. ma voltam az Árkádban, ott meg 650.
6*os áron meg nem kell.
2012. nov. 3. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!