Nem rég voltam horgászni és fogtam snecit és bele tetem az akváriumba és a fele meg halt? Mit tegyek
Figyelt kérdés
beletetem az akváriumba és a fele meg halt2012. nov. 25. 20:34
1/7 anonim válasza:
"bele tetem"..
Hát tetem lett belőle, célszerű ha kiveszed.
2/7 anonim válasza:
nem fog megmaradni. nincs elégöntisztulása az akváriumnak, és a hely is kicsi nekik.
3/7 anonim válasza:
Honnan fogtad őket tóból vagy folyóból? mert ha folyóból akkor ők hozzá voltak szokva az áramláshoz és a nagy helyhez a vad halak nem mindig maradnak meg ha hirtelen beleteszik az ők közegükhöz képest kisebb vízbe!
4/7 Platypus válasza:
A sneci egy érzékeny hal. Nagyon rosszul viseli a legkisebb oxigénhiányt is, a bomlástermékekre meg még annál is érzékenyebb. Csak nagy méretű, hűvös és tökéletesen szűrt akváriumban tartható életben.
A halak életben maradt felét vissza kéne engedni, már ha élnek még egyáltalán.
5/7 anonim válasza:
Én vödörben tárolom, kint a hidegben hogy kevesebb oxigént használjanak. Minden reggel kicserélem a víz felét kúti vízből, így nincs veszteségem soha! Persze hálóval fogott kishalakról beszélünk, nem horoggal!
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok tanácsot
2013. júl. 12. 11:15
7/7 A kérdező kommentje:
amkúgy fojóból fogtam
2013. júl. 12. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!