Mit tegyek, hogy ez ne történjen meg?
Lesz hamarosan egy akváriumom: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__3..
És nézegettem a kérdéseket, és azt találtam, hogy mindenki szerint sok növénnyel szép (szerintem is), de az hogy érhető el, hogy ne pusztuljon ki a növény, még szép is legyen? Mert van már apunak egy akváriuma amit nagyjából én rendezek, de mindig kipusztulnak bent a növények és már nem is szoktam venni bele. Szóval mit tegyek majd, hogy normálisan nézzen ki?
Előre is köszi! :)
Ráéreztél a lényegére, strapabíró növényekkel érdemes kezdeni.
Sok ilyen van, hogy mit használhatsz, alapvetően a fényerőd nagyságától függ. Először azt kell belőni, meghatározni mekkora akvárium lesz, (nyilván nem szerencsés pl óriás vallisneriát ültetni egy 25 cm maga akváriumba)
és hogy hány wattal fogod megvilágítani.
Utána lehet továbblépni.
én 1 hete vettem pont 112 literes akváriumot. olcsóbban jöttem ki úgy, hogy nem szettet vettem :) nézegesd te is össze az árakat, ugyanannyi pénzből jobbat lehet kihozni :)
ha gondolod leírom a listámat és az árakat úgy összehasonlításul...bár én a szűrőt akvarista.hu-n lőttem gyak fél áron :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!