Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan történjen az összeszokt...

Hogyan történjen az összeszoktatás?

Figyelt kérdés

Van egy lassan 4 hós kutyusunk. neki már minden oltása megvan. Kinti-benti kutya. Éjjel kint van, nappal szabadon jöhet be-ki.

Holnap fog érkezni egy nagyon kölyök, oltatlan bébicica.

Hogyan történjen az összeszoktatás, az ismerkedés?

Úgy veszem észre, hogy a kutyus eléggé féltékeny. A kutyus inkább az enyém: én vagyok az anyja, a falkavezér...

A cica a férjemé lenne, ő foglalkozna vele többet, ő etetné...stb... De én azért mégsem zárhatom ki a cicát az életemből. Nem tehetem meg, hogy nem simizem meg néha...

Mit és hogyan csináljunk?

2012. szept. 11. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a falkavezér, akkor nem lesz gond. A macska a tied, és senki másé. A féltékenyenkedőket, pedig ne dédelgesd!

A te tulajdonodat fogja tisztelni, ha téged is tisztel. De hisztiért, nincs jutalom, csak morgás. :)

2012. szept. 11. 14:26
 2/2 alice_L ***** válasza:

Szerintem mig a macskanak nincsenek meg az oltasai, nem kéne osszeengedni oket.

Utana pedig kajaval jol megoldhato a dolog, foleg fiatal allatoknal, persze fajtatol is fugg, egy vadasz kutyaval legfeljebb el lehet fogadtatni egy macskat, a tobbi fajtaval valamivel konnyebb, foleg orkutyakkal. :D pl: http://www.youtube.com/watch?v=AAgny3tZnZE

Mikor lesznek meg a cica oltasai?

2012. szept. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!