1690literbe kevesebb de nagyobb (pl. sügér) halakt vagy rengeteg pici halat érdemes tartani?
Kb. 1 éve a házépítésünk leállt anyagi okok miatt! A nappaliba csináltattunk egy 130x130x100 akváriumot kompletten felszereléssel mindennel. Azóta helyre álltunk nagyjából anyagilag és kb. 2 hónapon belül beköltözhető lesz a ház. Elsőnek a nappalit akarjuk befejezni ahol van az akvárium, hogy berendezzük az akváriumot feltöltsük vizzel menyjen kb. 1 hónapot és majd ha kész az egész ház és amikor beköltüznk akkor rakjuk bele a halakat!
Én rengeteg nano halra gondoltam, de a férjem azzal érvel, hogy ha valami betegségbe meghal az összes hal az kellemetlen lenne, valamint sok hal sok gond! és ő nagyobb halakat szeretne!
Mi a véleményed? Mit tartsunk majd?
Nekem ez nagyon tetszik! Ilyenre szeretném megcsinálni! http://www.youtube.com/watch?v=wZDexLMZFrU&feature=related
Jó persze, gondolom neked van igazad.
Nem is állok le veled vitatkozni, 75%os vagy, én meg 67. :D
De viszont láttam már nagyobb halakat, amik engedték, hogy megsimogassák.
Olyat még nem, hogy neon halakat simogassanak. :)
De egyetértek, típus függő, de nyilván benne van 1 csipettel is a méretből. :)
Jah én sem tudom hogy szedtem össze ezt a 67-et.
Szerintem az 50-nek sem kéne meglennie. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!