Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 1690literbe kevesebb de...

1690literbe kevesebb de nagyobb (pl. sügér) halakt vagy rengeteg pici halat érdemes tartani?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve a házépítésünk leállt anyagi okok miatt! A nappaliba csináltattunk egy 130x130x100 akváriumot kompletten felszereléssel mindennel. Azóta helyre álltunk nagyjából anyagilag és kb. 2 hónapon belül beköltözhető lesz a ház. Elsőnek a nappalit akarjuk befejezni ahol van az akvárium, hogy berendezzük az akváriumot feltöltsük vizzel menyjen kb. 1 hónapot és majd ha kész az egész ház és amikor beköltüznk akkor rakjuk bele a halakat!

Én rengeteg nano halra gondoltam, de a férjem azzal érvel, hogy ha valami betegségbe meghal az összes hal az kellemetlen lenne, valamint sok hal sok gond! és ő nagyobb halakat szeretne!

Mi a véleményed? Mit tartsunk majd?

Nekem ez nagyon tetszik! Ilyenre szeretném megcsinálni! http://www.youtube.com/watch?v=wZDexLMZFrU&feature=related

2012. okt. 22. 10:02
1 2 3
 21/27 YourDestiny ***** válasza:
A minél nagyobb annál kevésbé fél dolog hülyeség. Nem méret, hanem halfüggő.
2012. okt. 22. 19:41
 22/27 The Nuke ***** válasza:

Jó persze, gondolom neked van igazad.

Nem is állok le veled vitatkozni, 75%os vagy, én meg 67. :D

De viszont láttam már nagyobb halakat, amik engedték, hogy megsimogassák.

Olyat még nem, hogy neon halakat simogassanak. :)

De egyetértek, típus függő, de nyilván benne van 1 csipettel is a méretből. :)

2012. okt. 22. 19:55
 23/27 YourDestiny ***** válasza:
A százalék aztán sokat mond, főleg, hogy tele az oldal eszetlenekkel. :)
2012. okt. 22. 20:45
 24/27 YourDestiny ***** válasza:
Mármint úgy értem, hogy tele az oldal olyanokkal, akik úgy osztogatják ok nélkül a szavazatokat, mint golyószóró a töltényt, csak mert más a véleményed.
2012. okt. 22. 20:47
 25/27 The Nuke ***** válasza:

Jah én sem tudom hogy szedtem össze ezt a 67-et.

Szerintem az 50-nek sem kéne meglennie. :D

2012. okt. 22. 21:26
 26/27 YourDestiny ***** válasza:
Hát én most itt konkrétan leszavazásra gondoltam, ha újraértelmezed a soraim. Az a nagy divat.
2012. okt. 22. 21:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Márványsügér *-*
2015. febr. 21. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!