Mit rakjak még az akváriumomba? (kép lent)
Figyelt kérdés
ez az akváriumom és azt szeretném kérdezni hogy ebből hogyan varázsolhatnék valami csodásat? ez ilyen kis 21 literes. red cherry garnélák lesznek benne csak 3 napja indítottam és eddig van benne 2 gömb moha és egy szőlőtőke. látszik a szőlőtőkén hogy házi készítésű és nagyimtól van az alapanyag :D már csak az a kérdés hogy tudnám ezt "full"- osra csinálni?
2012. okt. 17. 20:55
11/18 YourDestiny válasza:
21 literbe halat? Szerinted az miért lenne jó?
12/18 A kérdező kommentje:
és konkrétan milyen növények mehetnének bele red cherry garnélák mellé?? azzal segítenétek sokat ha konkrét nevet mondanátok mert akkor azt veszek és belerakom.
2012. okt. 20. 15:25
13/18 YourDestiny válasza:
A mohákat szeretik a legjobban. Kisebb anubiast is vehetsz. A kevesebb fényt a microsorium pteropus tolerálja még, de azt tereptárgyra kell kötözni. A többi alacsonyabb fényigényű növénynek elég magas akvárium kellene.
14/18 A kérdező kommentje:
akkor úgy látom nem tudok mit tenni. én is amiket néztem (hínár szerűség) magasak,hosszúak nem lenne elég magas az akvárium.. már van benne 2 db. gömb moha majd még kötözök a tőkére 1 nagy adag jávait és akkor ennyi? vagy megpróbáljam pl. átokhínárt és vagy elfekszik a teteje a vízen vagy levágom?
2012. okt. 20. 15:30
15/18 YourDestiny válasza:
A hínár esetében nem a magasság a legnagyobb baj, hanem a fény. Erős világítás kell.
16/18 A kérdező kommentje:
ja értem. akkor mindegy.. ha nagyon csúnya lesz majd akkor valamilyen növényt ki találok ha meg elég lesz benne akkor marad úgy. majd ha kész még mutatok képet.
2012. okt. 20. 16:15
18/18 A kérdező kommentje:
most már tényleg a végénél járok már csak a garnélák érkeznek és a jávait rá kell kötöznöm a fára. utána megmutatom.
2012. nov. 1. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!