Mit rakjak még az akváriumomba? (kép lent)
Figyelt kérdés
ez az akváriumom és azt szeretném kérdezni hogy ebből hogyan varázsolhatnék valami csodásat? ez ilyen kis 21 literes. red cherry garnélák lesznek benne csak 3 napja indítottam és eddig van benne 2 gömb moha és egy szőlőtőke. látszik a szőlőtőkén hogy házi készítésű és nagyimtól van az alapanyag :D már csak az a kérdés hogy tudnám ezt "full"- osra csinálni?
2012. okt. 17. 20:55
3/18 The Nuke válasza:
Egyébként viszont szép az akváriumod!
Nővény tényleg elkél bele, de biztosan jól fogják
érezni magukat benne a lakók.
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget viszont sokat segítene ha konkrét dolgot mondanátok mint pl. jávai moha és nem növény... erről jut eszembe lesz a gyökér végén kötözve még egy adag jávai moha. ha esetleg valahogy máshogy rakjam be a gyökeret azt az ötletet is elfogadom.
2012. okt. 17. 21:03
5/18 YourDestiny válasza:
Jé, egy AquaCorner :) nekem is ez van a nanoban. Nem zörög így, hogy nincs felakasztva?
Én is növényeket javaslok, méghozzá dögivel! Szerintem tekerj jávai mohát a szőlőtőkére, nagyon jól tud mutatni. Egyébként is szeretik a garnélák.
6/18 YourDestiny válasza:
Igen, a gyökeret másképp tenném be. Valahogy felfelé is álljon, vagy döntsd neki valamelyik üvegfalnak, próbálgasd, hogy mutat a legjobban. Anubiast mindenképp vennék, nem olcsó, de igénytelen.
7/18 anonim válasza:
szerintem is üres így növénytelenül még, de egyébként meg csini :) én az ágat a másik hátsó sarokba tenném vagy a szemből nézve jobb elsőbe, így felfelé állítva és elárasztanám jávai mohával :) és igen némi anubias is jól mutatna mondjuk a szűrőt el lehetne vele kicsit rejteni a szem elől...a gömb mohákat is valahogy szem elé tenném, ha már ilyen szép gömböcök erre viszont nincs ötletem....
8/18 anonim válasza:
Limnobium laevigatum, Tüskéshínár, Sallangos vízipáfrány
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! akkor majd még igazítok a tőkén aztán benövesztem jávaival. az auqacorner tény hogy kicsit hangosabb hogy ráraktam a kőre de hát muszáj mert máshogy nem áll meg.. de egyáltalán nem hangos hanem kibírható éjjel is 3 méterrel arrébb aludni. a hínárt én is kinéztem már. majd keresek valahol ilyen vízi páfrányt is. csak attól féltem hogy túl kicsi az akvárium ahhoz hogy teli rakjam növénnyel de beláttam hogy a növényből mehet "dugulásig"
2012. okt. 18. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!