Mit rakjak a 200 literes akváriumomba?
Tervezem hogy csinálok egyet Atman 3338-as al és még valamilyen belső szűrővel tehát milyen halat rakjak bele???
És akkor a faj neve kell nem elég hogy neon hanem:Vörös Neon stb...
Ja és miből mennyit?
Igaz hogy kell egy csak egyszer kitalálok valamit de valaki mindig megcáfolja azt!
És sok választ kaptam már de egy sem volt olyan ami tetszett volna persze a sügeres igen csak azzal az a baj hogy szzerintem úgy szép egy sügeres aksi hogyha egy fajon belül sok egyed van!!!!!
De igen!
Mindig amikor kapok egy választ megnézem interneten hogy milyen hal is az de nem tudok dönteni annyi a lehetőség előttem!
Az első döntésem egy olyan 200 literes lett volna amiben változatos hala vannak és sok!
De azután jöttek a sügerek akkor az volt bennem hogy egy malawi-s yellow-os lesz de mondtad hogy azoknak kicsi! :/
Ha egy vagy két fajt raksz bele, akkor nem. Ha nem sügeres, szerintem salátát ne csinálj. Megmondom, mit csinálnék. Szanaszét ültetném növényekkel, fadekoráció és csak vörös neon lenne benne, semmi más. Talán egy csapat páncélos. A neonhalas gyönyörű tud lenni, minden mix nélkül. Rengeteg a lehetőség, nyerj ihletet, találd fel magad!
A sügeres is gyönyörű tud lenni, vegyesen és egy-két fajjal telepítve egyaránt. A berendezésen is múlik.
http://www.youtube.com/watch?v=eL2IytyucDA
Ezek a mészkövek is egész dekoratívak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!