Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Most vettem galaxykat az akváriumba(5db)(ők az egyedüli halak)és tegnap azt mondták a halsba hogy mára érkezik élő kaja (a halakat vasárnap vettem Tp-n).Rendben.Ma suli után rögtön kocogtam(nem akartam hogy az amúgy is pici halacskák(1-1,5cm)éhezzenek miattam),erre most sem volt..azt mondták holnap lessz.. .Attól félek hogy a halaknak esetleg bajuk lesz?

És még több kérdésem is lenne:

(1): A halak valamiért nagyon félenek tőlem (egyébként jól vannak egymással, játszanak kergetőznek.. de ha meglátnak, spuriznak be a növények közé(miből term. van bőven) és elő se jönnek órákig) Ez lehet hogy a sok stress hatása( Pl:terra pláza,szállítás..)?. mondjuk már javúlnak.. de nem valami sokat..

(2):Amig nem sikerül beszereznem élő kaját(!) addig elvannak garnélakaján és gyűjtögetésből?

(3): Mit vegyek nekik amit meg is tudnak, és meg is esznek biztosan?

(4):Kb mennyi idő míg megnőnek?

(5): ha jól tudom 2-3 a hím, de kettőről biztos h nőstény(mondjuk amennyit edig láttam blőluk.."lopakodva")

Nem baj-e hogy kettőnél több a hím?

(nem igazán tartozik ide)8:a sera Florena árt a garnéláknak(5db RC), és mennyit adgoljak napi szinten?

9*: Az akvárium nyitott, nem félő hogy a "villalkók" kiugrálnak?(macska nincs)

Nagyjából ennyi lenne.. De biztos lesz még.Örök hála(És persze zöld pacsi) azoknak akik hajlandók válaszolni feledtébb kimerítő kéréseimre.Köszi

13/f

2012. okt. 15. 20:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A probléma megoldva ;)

Egy másik kereskedésben vettem tubifexet, ették.Már bátrabbak sokkal.. lehet h tényleg csak megkell szokniuk a helyüket :)

2012. okt. 16. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!