Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 17literes akváriumba hány db...

17literes akváriumba hány db aranyhalat rakhatok? Aranyhalnak való növényt vettem bele, csak nem tudom hányan férnek el benne egészségesen.

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 08:43
1 2
 11/18 bamboochatheone ***** válasza:
Érted kár a szóért. Tartsad nyugodtan mindet egy akváriumba cápákkal és bálnákkal!
2012. okt. 16. 16:22
 12/18 YourDestiny ***** válasza:
Nekem? Ennek a kérdésnek így már egyértelműen provokatív célja volt, ez nem is kérdés. Én igen, kár a szóért, ahogy írják. Ha tovább folytatod az ilyen jellegű írásaidat, jelenteni fogom.
2012. okt. 16. 17:57
 13/18 YourDestiny ***** válasza:
Mellesleg néhány válasszal előttem másba kötözködtél, szóval itt az ideje befejezni, máshol szórakozz.
2012. okt. 16. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:
2012. okt. 16. 20:29
 15/18 YourDestiny ***** válasza:
Hiába linkeled be, már megpróbáltuk mi is leírni. A válaszommal nem tudom mi bajod. Leírtam, hogy 150 literen lehet tartani őket, ez a minimum. Nem most, még az első válaszok között. Erre te megszóltál egy másik válaszolót, azt követően már azt állítottad, hogy inkább az én válaszaimmal van bajod. Kicsit belezavarodtál, nem? Egyszerűen azok után nem írhatok mást, ha a szép magyar beszédet nem fogod fel. És ehelyett inkább a helyesírási szótárt lapozgathatnád, több hasznod lenne belőle. Nem, ez sem kötekedés, olvasd már vissza a soraidat légyszíves.
2012. okt. 16. 20:57
 16/18 bamboochatheone ***** válasza:
Jéé, eltűntek a válaszai.
2012. okt. 17. 09:21
 17/18 YourDestiny ***** válasza:
Csodálkozol? ;)
2012. okt. 17. 14:53
 18/18 bamboochatheone ***** válasza:

Nem.;)

[link]

2012. okt. 17. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!