Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 17literes akváriumba hány db...

17literes akváriumba hány db aranyhalat rakhatok? Aranyhalnak való növényt vettem bele, csak nem tudom hányan férnek el benne egészségesen.

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 08:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
170 literesre gondolsz?
2012. okt. 15. 09:10
 2/18 anonim ***** válasza:

17 literben egyet sem!

DE ha csak elírtad és 170 litert szerettél volna írni...na abban már lehet hármat tartani :)

2012. okt. 15. 09:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Egészségesen 2-3 tartható együtt minimum, ehhez pedig 50 liter/hal szükséges minimum, ahogy előttem leírták.

A jó szűrés is elengedhetetlen.

30 liter alatt gerinces állat nem is tartható, nemhogy egy hatalmasra növő zabagép.

2012. okt. 15. 11:29
 4/18 YourDestiny ***** válasza:
150-et. Ha viszont komoly a kérdés, akkor max. garnélát tarts benne. Egészséges aranyhal 150-200 litertől indul.
2012. okt. 15. 12:26
 5/18 bamboochatheone ***** válasza:
Kíváncsi lennék milyen az az "aranyhalnak való növény"...
2012. okt. 16. 09:24
 6/18 YourDestiny ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de a google első találata közli veled, hogy az aranyhalnak 10x ekkora hely kell, MINIMUM! Az, hogy kevesebbet tartasz, mint 3, még nem jogosít fel arra, hogy az ajánlott akváriumméretet elkezd osztani, ugyanis az ilyen elképesztően falánk, normális körülmények között jókorára növő halnak bivalyerős szűrés kell. Tudom, ez a gyakorikérdések oldal, de erre még a vak is gyorsan választ talál. Megkaptad a választ, nem egy válaszolótól, nem látom jogosnak a felháborodásod. Mellesleg arra gondoltál már, hogy nem aranyhalnak való növényt kaptál? Tudniillik a boltosnak mindegy mit ad el, csak vigyed, neki az a fontos, nemde?
2012. okt. 16. 13:25
 7/18 A kérdező kommentje:
A boltos az ismerosom,es azt adta amit kerek!Megint az altalanositas!Mi bajod azzal h en nem a bongeszobe irtam a kerdesem hanem ide?Ezert van ez az oldal nem?Nem azert h ha vki vmit nem tud azt jol lenezni meg odairogatni neki!De kosz megkaptam h milyen es hany db halat tehetek bele,es nem egyetse!Unalmas itt sokmindenkinek az elete h masokat piszkalgat?!
2012. okt. 16. 14:19
 8/18 bamboochatheone ***** válasza:
Neked meg semmi tudásod nincs haltartás terén.
2012. okt. 16. 14:27
 9/18 YourDestiny ***** válasza:
Néhányan leírták a választ, normális módon. Ha nem fogtad fel, akkor neked olvasási problémáid vannak, már ne haragudj. Ettől egyszerűbben senki nem tudja elmondani. Minimum 3 hal, 150 liter. Tehát lenni 150 literes akvárium, abba tenni 3 aranyhal. Ennél kisebb nem lenni jó, kevesebb hal se lenni jó? Kapíse?
2012. okt. 16. 15:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen kaptam valaszokat de nem toled!!es en neked szantam a valaszokat!Mert te nem birtal flegmazas nelkul vmire is valaszolni,mostmeg a tobbi valaszado nevebe irtal h mar valaszoltak nekem!

Nem is veluk volt a baj hanem a te beszologatasaiđal!de hat ezel csak magadat minosited,meg hat gondolom semi erdekes nincs az eletedetben azert oltasz maokat

2012. okt. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!