Miért halnak meg a halaim? (most van először akváriumom)
Ez a szűrőd?
Elvileg szerintem a szűrőnek elégnek kéne lennie, bár pont határértéken van.
Darakórt kezelése: [link]
Én a betegségek megelőzésére szoktam használni neptun parakill-t. Az ajánlott adag felét kell a vízbe csepegtetni( én belenyomok egy kicsit és kész). Megelőzésre nagyon jó. Betegségekkel nem volt gondom 1,5 év alatt.
"n a betegségek megelőzésére szoktam használni neptun parakill-t. Az ajánlott adag felét kell a vízbe csepegtetni( én belenyomok egy kicsit és kész). Megelőzésre nagyon jó. Betegségekkel nem volt gondom 1,5 év alatt."
Előre is bocs, tényleg nem sértésnek szánom, de ez kb az utóbbi 1,5 év legnagyobb hülyesége, amit hallottam.
Sajnos a szűrésed nem elegendő, fejleszteni kell, vagy venni egy nagyobbat.
Ha időben elkezded a kezelést, megmenthető a 3 hal. Idővel a pöttyök leválnak, a fontos az, hogy ha a vízben lévő paraziták elpusztulnak, nem lesz, ami új gazdatestet keres. Ellenkező esetben több és több fehér pötty lenne a halakon, végül a szomorú vég. A szűrőbaktériumokat mentsd meg, amennyire lehet.
Az etetéshez hozzászólnék, ha egyenesbe kerültél, változatosan etesd a halaidat, leginkább fagyasztott tápokkal, a száraz legyen csupán kiegészítés.
Halakat itt tudsz nézegetni ott vannak az igényeik is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!