Jól van ez így? Még csak pár napja van akváriumom, nagyon de nagyon kezdő vagyok. A szülinapomra kaptam, de egyéb infókat nem tudok.
Összeállítás:
2 nőstény guppi
1 hím guppi
1 sziámi harcoshal
10 neon
60 liter. Egyelőre ezek vannak. A sziámit azért vettem meg mert ő volt az egyetlen, és szép, és nagyon tetszenek nekem. És most itt volt ez az egyedülálló alkalom. A neonokat ajándékba kaptam az unokatesóméktól. A guppikat szintén vettük. Még milyen halak mehetnének bele???
Első és legfontosabb: milyen szűrő van benne?
Amúgy ez a párosítás nem jó. A guppik nem férnek meg a bettával, a neonok nem bírják azt a hőfokot ami a bettának kell és nekik kis méretük ellenére nagy úszótér kell ami legalább 80 centi hosszú.
Amúgy betelepítés előtt járatni kellett volna 3 hétig a vizet.
Ja mégvalami...a szűrőt SOHA nem kapcsoljuk ki!
A sziámi harcost nagyon figyeld,mert szerintem egyetlen halad sem lesz nem sokára.
ha eltünik egy halad őt,rakd külön.
60 literbe nem nagyon kell több hal.
Nem a legjobb, de azért nem tragédia.
Több halat nem tudsz bele tenni, kb. ennyit bír el az akvárium. 25 fok körülre állítsd a hőmérsékletet.
Hát...ez így nem jó.
guppinak, neonoknak 23 C,-kell
Bettának meg 27...
Vidd vissza a bettát szerintem, amúgy is megcsipkedné a guppikat.
Vagy az összes többit viszed vissza, és elkezdesz keresgetni olyat, aminek jók a körülmények!
figyelj! el kell döntened mit akarsz tartani:
-sziámit egyedül
-elevenszülőket
neonokkal van nekem is elevenszülő, nem bántja őket, de a sziámi ragadozó hal. guppiból, ha azt akarsz tartani 2hímre 1nőstény jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!