Ezt meg lehet valósítani? Vagy csak fantázia akvárium? Kép lent! (hidd el, hogy megéri megnézni! )
Figyelt kérdés
Ez mennyiből jönne ki kb. ?2012. okt. 10. 18:24
11/16 anonim válasza:
Jól néz ki. Most erről eszembe jutott egy olcsóbb.
(mert azt a ívet nem tudom hogy lehet megcsináltatni).
Csináltatsz egy hosszú akváriumot jó vastag üvegből az alját. Sima téglalap alakút. Aztán 2 szekrényt kétoldalra teszel és arra rárakod. Az akvárium közepe akkor ugyanúgy fejed fölött lesz. Viszont nem torzít. Csak mondjuk talajt nem lehet rakni bele. Max 2 oldalra két kis dombot.
Fénycső meg ez a tengeri sima kék, az tök ilyen színű.
12/16 anonim válasza:
Az jutott még eszembe, hogy ha ez tengeri lenne és lenne egy lehabzó benne, amellett nem tudnál aludni. Csak ha éjjelre kikapcsolnád.
13/16 Dioxyde válasza:
hát meg szerintem a növényesítés is gond lenne ,egy ilyen magas akváriumot normálisan megvilágítani...meg az aljzat porszívózás is könyékig kéne benyúlni a vízbe egy székről mondjuk:D Na meg ha vmiért nem jön be a dolog és megunjátok akkor ezt elpasszolni se lenne egyszerű.
14/16 anonim válasza:
Azért ha milliomos lennék én megvenném, már csak poénból, de lehet hogy nem mernék elaludni alatta, tuti megfordulnék éjjel és csak a lábamnál lenne. És kis cápamárnákat tennék bele.
15/16 anonim válasza:
Hable,aztán a lábadra szakad le és nem fogsz tudni ritmusra "toppantani" gitározás mellé ;) :D
16/16 anonim válasza:
számíts rá, hogy többször fogsz felkelni hogy elmenj wc-re, mint eddig. Gondold el, milyen lehet éjszaka a szűrőnél aludni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!