Melyik a legszebb nano hal aminek elég egy 21 liter?
Van egy 21 literes nano akim, dúsan beültetett növényekkel(és majd lesznek benne yellow/red cherry garnik).
Valamilyen mutatós kis rajhalra gondoltam aminek elég a 21 liter. (tudom, nem sok)Az is fő szempont hogy ne túrja fel faltól falig az akit.Szrintetek melyik a legszebb ?
Hát nekem fél évig volt 20 literben 5 galaxi, mire megnőttek vagy másfél centisre, mert mondjuk úgy vettem éket hogy még nagyon picik voltak. Teljesen jól elvoltak benne. Egy 5 literes flakon inoncserélt vizet öntöttem a csapvízbe. Aztán meg minden vízcserénél a negyede ioncserélt volt. Mert lágyabb víz kell nekik. Jó egy kicsit untam haza hordani a flakonokat, de akkor még ezzel így elvoltam.
Később, meg fél év mulva beraktam őket 90 literbe, red cherry garnélák mellé, aztán akkoriban valahogy vettem egy ozmo szűrőt is használtan, és azzal tudtam csinálni ilyen lágyabb 10nk körüli vizet. Abban tartom őket, most is vannak, csak most éppen 70 literbe.
Én a türkizcsíkú törpe razbórát ajánlom,nekem is ilyenek annak 20 literben.Aranyosak,szépek,bírják a csapvizet is,bár kicsit félénkek.
A yellow meg a red cherry garnélát ne rakd egybe,mert összekereszteződnek!Azonos nemzetségből származnak,ha összepárosodnak,csupa vad színű garnéláid lesznek.
Tudom, Csak egyféle lenne, csak azt nem tudom melyik. A galaxyk nagygon tetszek,de a boraras is szép darab...
Hable, a galaxy megvan garnélával? és a másik? És akk a víz 1/4- e iocserélt legyen? azt hogy bírják a garnik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!