Szerintetek meg tudom oldani valahogy a betelepítését?
Mindhárom revier tartó, nagyon nagy alapterületű, sok bujkálós helyen kellene megoldani az együtt tartásukat.
A sügereket esetleg külön lehetne rakni egy hétre, közben kicsit átrendezni az akváriumot, és úgy visszatenni őket, ha már a harcsa belakta magát.
Egyébként alapból nem raknék afrikaiakhoz ilyen klasszikus amazonaszit.
Én már elfogadtam, az ember nem él annyi ideig, hogy minden neki tetsző halat tarthasson...
Egyszer régebben már próbáltam, mikor szegény peckoltia elpatkolt, volt egy plekóm, amiről akkor még nem tudtam, hogy plekó, fiatalon érdekes mintázata volt. Ő megmaradt, de kinőtte az akváriumot, így elajándékoztam. Viszont fiatalon rohadtul érzékeny a darakórra, egyébként jó ötlet lenne, amit írsz. Gibbim is volt olyan jó egy éve, őt örököltem, viszont darabokra szedték, talán a mintázata nem tetszett a halaimnak, fogalmam sincs, mindenesetre érdekes. Ekkor megfogadtam, hogy csak Peckoltia, ha egyszer találok egy ide valót :)
5 ezer pénzt kérnek érte baráti áron. Eddig 8 ezer körül volt, ahol itt-ott tudtak volna rendelni, annyit nem adtam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!