Most szereztem egy szőlő gyökeret sajnos csak most lett kiszedve a földből meg lehetne valahogy gyorsítani a száradási folyamatot?
Figyelt kérdés
esetleg sütőben alacsony hőfokon? vagy mennyire fontos hogy kiszáradjon ?2012. márc. 7. 18:27
1/2 anonim válasza:
Fontos, hogy ki legyen száradva, különben nagyon megtelepszenek rajta a baktériumok.
Sütőbe teheted, de módjával, mert ha túl gyorsan szárad, akkor reped.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. És kb. milyen hőfok lenne a jó és mennyi ideig?
2012. márc. 7. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!