Pink dánióim vannak de sajnos nem tudom milyen gyakran kell etetni őket?
Figyelt kérdés
van hozzájuk neonhalam is azokat csak reggelente etetem.
remélem tudtok segíteni előre is köszi :)
2012. szept. 13. 19:50
1/5 anonim válasza:
A dániók is kb annyit esznek mint a neonok, szerintem ezzel nincs probléma... probléma viszont azzal van hogy ezek a szegény állatkák "gonosz megalománás, magukat istennek hisző Japán kutatók" készítették mégpedig úgy hogy medúzagént ültettek beléjük. tartásuk,méinkébb szaporodásuk nem igazán etikus. Szépen kérlek ne vedd bántásnak, ez inkább a kereskedők hibájából alakult igy. mondjuk ez szubijektív vélemény.Ettől még ugyanúgy szeresd halaid és próbáld a lehető legjobb körülményeket biztosítani nekik,legalább így kapnak egy kis kárpótlást azért mert ílyen természetellensesre "csúfították" őket és szüleiket :) remélem tudtam segíteni :)
2/5 anonim válasza:
Medúzagént: bocsi fáradt voltam egy rózsaszín korall gént.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi :)
2012. szept. 14. 18:51
4/5 anonim válasza:
Napi 1x elég enni adni nekik, csak annyit amit 1 percen belül elfogyasztanak.
De vegyél nekik fagyasztott kaját is, és abból egy picit vágj le késsel, a többit meg a mélyhűtőbe rakd vissza.
Tehát ne csak száraz lemezes kaján tartsd őket.
5/5 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. szept. 15. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!