Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Édesapám sajnos elég gyakran...

Édesapám sajnos elég gyakran megveri a kutyámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem, de apukám sajnos elég sokszor iszik, és olyankor mindig dühösen jön haza. Kiabál, mindenért balhézik, és rendszeresen megveri a kutyámat. Rajta vezeti le a mérgét, meg azért is csinálja, hogy engem lelkileg zsaroljon... nem megy olyan jól a tanulás, és azzal fenyeget mindig, hogy még többet bántja a kutyusomat, ha nem szedem össze magam jobban. :S

Nagyon sajnálom szegénykémet, de nem tudom megvédeni apukámtól. :(

Mit tehetnék, hogy ne bántsa többé a kutyámat? :S Kérlek szépen, segítsetek!

2011. jún. 14. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
jobb mintha téged verne...
2011. jún. 14. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Én elajándékoznám a kutyát... Szegény nehogy már az idegbeteg apád miatt szenvedjen..

Amúgy légyszíves világosítsd fel apukádat, hogy börtönbe is kerülhet állatkínzás miatt. Az ip-címed alapján pedig 1 pillanat alatt megtudják, hogy hol laksz.

2011. jún. 14. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:

ÉN apádat verném meg szivesen....könnyen elbánik egy kis állattal..gusztustalan amit csinál!Én felrúgnám...

Amúgy vidd be a szobádba a kutyádat,és nem fogja bántani...zárd be az ajtót is!!!

4/10 anonim ***** válasza:
ezzel az kisegítetted.
 5/10 A kérdező kommentje:

Nincs zár a szobám ajtaján. :(

De mondtam neki a múltkor, hogy állatkínzás, amit csinál és hogy azért börtönbe is juthat, azóta úgy vettem észre, hogy nem bántja annyit, a kezdetekhez képest már sokkal ritkábban üti meg, de akkor is... :(

2011. jún. 14. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Apukám is ezt csinálta amikor kicsi voltam. Iszonyatos hisztiket vágtam be ilyenkor, és képes voltam hetekig hozzá sem szólni. Az óta felnőttem, és állatvédő lettem. Már nem meri bántani az állatokat, mert tudja, hogy nem úszná meg egy "kis" hisztivel.
2011. jún. 14. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Vedd fel videóra. ( ha tudod )

Ezzel vissza tudsz zsarolni, hogy ha mégegszer megteszi felnyomod állatkínzásért.

Vagy ( amit én tutira megtennék ) vennék vagy vetetnék egy paprika sprayt a vadász boltba ( ez engedélyezett igaz csak 18 éves kor fölött) és ha bántalmazza a családot, vagy a kutyám, lefújnám. Nem érdekelne ha az apám.

Én hál Isten, szerencsésebb vok, mert ha apum iszik ( nagyon ritka ) akkor Ő nem idegbeteg, hanem hülyélkedik. Röhög mindenen, meg tréfálkozik. És amit régebben nem engedett meg, ha részeg akkor bármire rávehető. És másnap emlékszik rá.

2011. jún. 14. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Anyukádtól nem tudsz segítséget kérni?
2011. jún. 14. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
ha nem mersz ellene menni, amit megértek, nehogy megüssön, akkor sürgősen kezdj el keresni egy másik gazdát neki és ha van és apád nincs otthon akkor vidd el oda vagy vitesd el. egyszer agyon fogja ütni az biztos. és hangsúlyozd h börtön jár érte!!
2011. jún. 14. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:

jó, a saját apját nyilván ne fogja feljelenteni, de a dolgok alapján amit leírtál, azt feltételezem, hogy édesapád alkoholista. Anyukáddal próbáld megbeszélni ezt, hogy minél előbb segítséghez jusson, mert ha ez így folytatódik, nem az lesz a legnagyobb baj, hogy megveri a kutyát.

Persze nem emiatt, de a jegyeiden is megpróbálhatnál javítani, na nem mintha akkor nem találna más okot, hogy bántsa a kutyát, de a tanulás nagyon fontos, főleg a későbbiekre gondolok. Ha egyetemen jól tanulsz, jó ösztöndíjad lesz, abból akár egy albit is fenn lehet tartani, vagy saját kutyát, teljes ellátással.

De mondom, mindenképpen keressetek segítséget, mert az alkoholizmus nem egy család életét tette már tönkre!

2011. jún. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!