Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halfajokat jó tartani...

Milyen halfajokat jó tartani olyan akváriumban ahol nincs semmi szürő meg levegőztető max növények?

Figyelt kérdés
(jah és viszonylag olcsó a hal??)
2012. aug. 24. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
öhm
2012. aug. 25. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Most mi ez?

Modik kijavították "halfaj" szót, de a "szűrő" szó és a vesszőhibák ... (nem folytatom, így is lecsesznek...:D )

2012. aug. 25. 11:38
 13/17 tikana ***** válasza:
Szia! Néztem neked árakat szűrő 850, belső szűrő, levegőztetővel 50 literes akváriumhoz 2500 az Auchanban. Nem a legprofibb cucc, de kezdetnek megfelelő lenne... Érdemes rá beruházni.
2012. aug. 25. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:
szia köszi majd megnézem !! (legalább egy értelmes válaszoló....!!)
2012. aug. 28. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

-_____________-"

Most megáll az eszem....ahogy megnézem a kérdéseidet, meg amiket írsz hozzá, teljesen felrobbanok tőle...úristen... Szerintem egy szép kis plüsshal. az mehet bele. Levegőztető nem kéne bele, HA a növények kapnának napi 12-14 óra fényt , de a növényeknek meg kell szűrő. Fejezd már be az akvarisztikát! Most vagy veszel egy nagyobb rendes akvit, vagy normálisan tartod őket, de ezekközül egy sem fog menni neked szóval FEJEZD BE!!!!

2012. okt. 26. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó bocsi nem olvastam el. de az "értelmes válaszoló" jól tette. remélem betartod a tanácsát.
2012. okt. 26. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:

most meg kapom a magamét,de nem érdekel...

az én bettám is szűrő nélkül van,sőt 2-3 hetente TELJESEN kitakarítom az akváriumot (halat ki veszem egy kis pohárba aztán mindent szépen letisztítok)...úristen mekkora állatkínzó vagyok -.-"

több éve megvan a hal és semmi,ismétlem semmi baja. köszöni szépen,tökéletes egészségnek örvend... lehet oltani -.-"

kérdező,ha mást nem,vízmelegítőt mindenképpen szerezz be,mert az tényleg létszükséglet. egy bettának kell minimum 24-25 fokos víz,de legjobb a 26-os. (de az "értelmes válaszoló" is jól tette,hogy leírta amit leírt,és te is jól teszed, ha megfogadod a tanácsát)

:)

2012. okt. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!