Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új szűrőt ( 800 l/h -ás külső szűrőt , egy 400 l/h -ás belső szűrő helyére). Egész nap ment az új szűrő, és ma reggelre 2 neonhal halt meg. Eddig fél év alatt egy se hunyt el, most meg hirtelen 2 is. Az új szűrőtől lehet vagy mitől? Egyébként nem viselkedtek, még furán tegnap. Most is még másik 2 egy kicsit furán viselkedik( egy helyben úszkáltak ). Az aksim 112 literes, 6 neon, és 2 guppi van benne.2012. aug. 21. 15:01
21/26 A kérdező kommentje:
Természetesen klór mentes, állott vízzel indítom a szűrőt újra.
2012. aug. 22. 21:28
22/26 YourDestiny válasza:
Igen. Nem tudom milyen kerámiát vettél, de ahogy írtam, az olcsó gyári cuccot alul érdemes hagyni, a Sipot pedig a lávakő (vagy agyaggolyó, nem tudom mi van benne) elé vagy mögé, mindegy. A lényeg az, hogy a bio töltet előtt meg legyen szűrve a víz egy szivaccsal.
23/26 A kérdező kommentje:
A régi szűrő szivacsát belenyomkodjam a vízbe vagy az új szűrőbe.
2012. aug. 23. 16:47
24/26 YourDestiny válasza:
Ha néhány óránál tovább volt nem működő állapotban, akkor felesleges. Ha viszont most vetted ki az akváriumból és tudod, akkor most bele a szűrőbe, azzal rosszat nem csinálsz.
25/26 A kérdező kommentje:
Ha a meglévő halak teljesen jól vannak és minden rendben akkor holnap már hozhatok új halakat vagy még várjak egy hetet?
2012. aug. 31. 22:48
26/26 YourDestiny válasza:
Ha eltelt 3 hét, akkor jöhetnek, de ne mind egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!