30 literbe elég egy 200 liter per órás belső?
Hal nem lesz benne, max. csigák és néhány garnéla. Erre gondolok, biológiailag hatékonyabb a sima szivacsos-motorosnál:
Biológiai lebontás szempontjából sokkal rosszabb hatásfokú, mint a sima szivacsos!!!
Csak kell valami ütős promóciós szöveg, amivel el lehet adni.
A 200 l/h még elég is lenne, de ez egy ritka szar konstrukció. Dizájnnak jó, de a szűrést nem bíznám rá.
Első vagyok, néztem róla videót a youtubeon, és nem is olyan kicsi ez a szűrő.
Azt továbbra is fenntartom, hogy biológiailag semmivel nem jobb semelyiknél, azok a golyók nem csinálnak csodát.
Egy garnélás akváriumot szerintem meg tud szűrni.
De ahogy néztem, a rögzítése az üvegre akasztással történik.
Nem tudom, ezt tudtad e, de tetőt így nehezen tudsz majd tenni rá, arra számíts!
Szerintem olyan kevés szűrőanyag fér bele, hogy ez így nem hatékonyabb, mintha csak szivaccsal lenne kitömve.
Pl egy Aquael fan-1 szűrővel tartottam 37 és 45 literes garnélás akváriumot gond nélkül és abban csak szivacs van, és nem is sok.
Ha biológiai szűrést akarsz, akkor egy akasztósnak nagyobb a tartálya.
Pluszban a csövére rá lehet húzni egy szivacsot.
Viszont ez meg kicsit kerreg. Legalábbis az enyém :/
Ott van a 3. válaszomban, hogy az is akasztós! Csak nem úgy....
http://www.youtube.com/watch?v=DkP0hBHpfSw
Itt van 22.30-tól kezdődik, hogy kell betenni.
Nem olyan nagy helyet foglal el az üvegfalon, így ha üvegtetőd lesz, akkor ha annak levágatod a sarkát, akkor végül is használható.
De műanyag tetőhöz nem nagyon lehet feltenni. Ki kell vágni a műagyagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!