Hable!
Hát nem tudom, én elég klasszikus értékrendű férfi vagyok, de egy ilyen a kutyaablakot (laposat) én beépítettem a kutyaházba. :)
Egyébként barkács kutyaól, dupla falú, szigetelt, fűthető, teraszos, pincés.
... amúgy normális vagyok, mondták a hangok. :)
Tudom, de hát az egyértelmű.
Csak annyi ilyen hülyeség van, meg ennél jóval nagyobb problémák az állatbántalmazások terén, hogy ha az összes miatt elszomorodnék, akkor qva szomorú életem lenne.
Szerintem a kutyakalap sem fáj a kutyának. Sőt még a rózsaszín festék se. Ellenben kap egy csomó extra törődést és figyelmet. Egy kutya ezeket nem úgy éli meg, hogy lerombolja a méltóságát és az önbecsülését a hülye gazda. Egyszerűen csak élvezi, hogy több ember foglalkozik vele. Engem személy szerint rettentően irritál, hogy egy masnis kutya általános felháborodást vált ki, meg mindenki sajnálni kezdi, az viszont a közvélemény szerint normális, ha valaki a kertbe kicsapva tartja a kutyáját és az etetésen kívül le se sz@rja.
A dizájnakváriumok meg rövid távon fulladás vagy ammóniamérgezés általi halált jelentenek a halnak. Szóval semmiképpen sem egy kategória egy idióta kutyajelmezzel.
Még néhány szörnyűség:
Egy ismerősnek kiskutyára télapó sapka kellett volna decemberben, de elfogyott a boltban és én is kutattam utána, nem találtunk sehol. Ő csak egy télapós fotót akart csinálni a kutyájáról háttérképnek a monitorra.
A kutyakinéző viszont hasznos, mert azon nem tud kiharapni, csak kinézni. Belül van egy kertje.
A halasat meg remélhetőleg nem veszi senki komolyan, mert abban nem élne pár óránál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!