Szomorú a nyuszim?
Figyelt kérdés
Már 8 éves, kitaláltam, hogy kiengedem a ketrecéből úgy, hogy leveszem a fémet és tud ki-be ugrálni, és elbarikádozok mindent, amit csak el kell. De nem jön ki a ketrecéből, hanem csak gubbaszt egy sarokban. Fél? Vagy nem tetszik neki, hogy ki-be járkálhat?2012. jún. 29. 14:28
1/5 anonim válasza:
Eddig sosem volt kiengedve? Lehet hogy fél, ha egész életét ketrecben töltötte lehet nem mer kimenni beléivodott hogy neki azt nem szabad. Esetleg megpróbáélhatod kivenni kitenni a szoba közepére, játszani vele, adni neki valamit amivel ellehet. Lehet hogy magától vissza fog menekülni a ketrecbe
2/5 A kérdező kommentje:
De ki volt engedve, csak soha nem vettem le a ketrece rácsát, mindig csak kivettem a ketrecből majd visszatettem. Az utóbbi időben már akkor sem nagyon ugrált, csak szökkent párat és rágcsálgatott. Azt hiszem öregszik akkor.. :(
2012. jún. 29. 15:50
3/5 anonim válasza:
Igen szerintem is az lehet! Állatnál is ugyanúgy működik mint az embernél, a nagyid sem kezd el rohangálni délután, inkább kötöget. Ez nem feltétlenül szomorú a természet rendje! :) Ne érezd magad rosszul emiatt. A kutyám is öreg, a nap javarészt csak üldögél fekszik figyel, nem vesz részt az ugatásokban mint annak idején.
4/5 anonim válasza:
Ne változtass a szokásain. Tiszteld meg ezzel öreg korára.
5/5 anonim válasza:
Neki már stressz a környezetváltozás-szobafelderítés, ő már öreg hozzá. Hagyd, hadd pihenjen az ismerős, jól megszokott környezetében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!